5 tips om meer vrouwen te versieren

vrouwen versieren

Elke man kan meer vrouwen versieren. Met een slimme aanpak, wat extra inspanning, geloof in jezelf en een stukje realiteitszin heb je binnen de kortste keren een goeie date. Hier volgen 5 tips die je hierbij van dienst kunnen zijn:

1. Zorg dat je meer vrouwen tegenkomt, op de juiste plekken

Om vrouwen te versieren moet je ze natuurlijk eerst ontmoeten. Het is echter minder effectief om hiervoor naar een drukke club of discotheek te gaan, omdat vrouwen onder dergelijke omstandigheden niet makkelijk aanspreekbaar zijn. Datingsites zijn de sociale ontmoetingsplaatsen van de 21ste eeuw. Hier zitten online duizenden vrouwen als het ware te wachten om versierd te worden. Makkelijker kan het haast niet. Het zal je in het begin misschien wat inspanning kosten om het reilen en zeilen op de datingsites door te krijgen, maar wanneer de dates eenmaal op gang komen kun je putten uit een continu vernieuwend aanbod.

2. Oefen je sociale vaardigheden

Messi en Ronaldo zijn niet van de ene op de andere dag goede voetballers geworden. Ze hebben jarenlang hun vaardigheden verfijnd door middel van oefening. Hetzelfde geldt voor het versieren van vrouwen. Sociale vaardigheden zoals het aanspreken van vrouwen, het aangenaam houden van een gesprek en het verkopen van jezelf als een geschikte partner moet je continu oefenen en aanscherpen.

3. Wees zelfverzekerd en heb geen vrees voor afwijzing

Geen enkele man wordt graag afgewezen door een vrouw. Maar dit mag niet betekenen dat je een vrees voor afwijzing ontwikkeld. Het maakt je onzeker tijdens het contact met vrouwen, waardoor de kans op afwijzing juist groter wordt. Een zelfverzekerde man heeft veel meer kans om een vrouw te versieren. Jouw overtuiging neemt haar mogelijke twijfels over jou voor een groot deel weg.

4. Ken je grenzen

Berust je in de gedachte dat bepaalde vrouwen buiten je versierbereik liggen. Probeer jezelf als man een realistisch cijfer te geven tussen 1 en 10, en zoek naar partners binnen of rond die klasse. Als je een 7 bent zal het haast onmogelijk zijn om een 10 te versieren, maar met vrouwen in de categorie 6, 7 en 8 maak je een goede kans.

Vrouwen versieren en seks

Voor de doorsnee mannen staat een vrouw versieren gelijk met seks met haar hebben. Ongeacht als je korte termijn of lang termijn plannen hebt. Je gaat er pas vanuit dat je een vrouw versierd hebt wanneer jullie de slaapkamer in zijn geweest. Dit wil je daarom zo snel als mogelijk voor elkaar krijgen, bij voorkeur reeds op de eerste date. De laatste tip is hierop gericht.

5. Praat toekomstige taal op de eerste date

Meer dan 80 procent van alle vrouwen heeft wel eens seks met een man gehad op de eerste date. Ze zijn er dus niet schuw voor. De grootste angst die bij vrouwen leeft is dat een man haar na één keer seks meteen dumpt. Je kunt deze twijfel bij haar eenvoudig wegnemen door op de eerste date alvast vervolgafspraken voor te stellen. Bijvoorbeeld aan te geven dat er de volgende week een leuke film in de bioscoop komt of dat het best leuk zou zijn om samen eens naar een concert te gaan. Op deze manier geef je indirect aan dat je er ook na de seks zal zijn.

December 30th, 2015 by