Ongeschreven regels van de eerste date

eerste date

Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet doet als het aankomt op daten maar er zijn wel een aantal ongeschreven regels die van toepassing zijn. Hier mag je van afwijken maar het is niet standaard. Niet iedereen volgt deze regels maar het is goed dat je ervan op de hoogte bent als je online daten probeert.

De man stelt de vraag om af te spreken


Welke van de twee personen stelt de belangrijke vraag om elkaar te ontmoeten? Het is een ongeschreven regel dat de man deze vraag stelt. Zullen we binnenkort een drankje doen? Deze vraag wordt in de meeste gevallen niet snel door een vrouw gesteld. Vrouwen zijn terughoudend als het op afspreken aankomt. De vraag komt in de meeste gevallen uit de mond van de man. Vrouwen tonen echter wel hints dat ze er klaar voor zijn om kennis te maken.

Taboe onderwerpen


Je kunt het niet over alle onderwerpen hebben gedurende het daten. Sommige onderwerpen zijn taboe. Het is niet netjes om er naar te vragen. Privé vragen kunnen het beste vermeden worden. Deze zijn te persoonlijk om het met iemand over te hebben die je net kent. Een voorbeeld hiervan zijn vragen over seks. De fout om te snel privé dingen te vragen wordt het meest door mannen gedaan. Door het merendeel van de vrouwen wordt het als onbeleefd gezien om het snel over persoonlijke onderwerpen te hebben.

Seks op de eerste date
Het is een ongeschreven regel dat seks op de eerste date niet goed is als je een relatie wilt. Het verlangen kan enorm zijn maar de eerste ontmoeting is echt te snel om seks te hebben met andere persoon. De relatie is nog niet op het juiste punt om zo intiem met elkaar te worden. Als je een relatie wilt dan heb je geen seks op de eerste date. Uit onderzoeken blijkt dat seks op de eerste date funest is voor het vervolg van de relatie.

February 23rd, 2016 by