Over dondersteeg

Wat is Dondersteeg nou weer voor site?!
Tsja. Dat zou best een goeie vraag zijn. Of er ook een goed antwoord op mogelijk is…

Dondersteeg is bedoeld als plek op internet voor goed leesbare verhalen, gedachten, gedichten en wat er nog meer aan schrijfselcategorieën bestaat. En de ondertitel ‘Verlichtende woorden in duistere tijden…’ indachtig is de achterliggende gedachte, voor zover daar sprake van is, dat het geschrijf op Dondersteeg net even anders is dan op de meeste ‘lees/schrijf’-sites die het Nederlandse stukje internet kent. Net even leuker, net even die andere insteek, net even die andere belichting. Zodat dat Nederlandse stukje internet er net even wat mooier op wordt.

Ja, dat zou mooi zijn…

De naam Dondersteeg komt overigens voort uit een crowdsource-dingetje op twitter. De vraag was wat een goeie vertaling van Thunder Road zou zijn. Thunder Road als in de Springsteen-klassieker. Toen kwam de naam Dondersteeg naar boven borrelen, en na langdurig denk- en peinswerk en ampel beraad werd Dondersteeg dus de naam voor deze site. Een site zonder pretenties, maar heel stiekem hoopt Dondersteeg een van die prettige stukjes internet te worden, waar leesplezier en schrijfplezier hand in hand gaan. En dat mag best verder verteld worden!

Schroom niet om hier en daar je reactie, commentaar, mening en wat dies meer zij achter te laten. Hoe interactiever, hoe beter, hoe leuker, hoe interessanter. En nog wel meer.

November 19th, 2015 by Paul Vandoorne